tag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post1504822473581497668..comments2024-03-28T07:14:48.402-07:00Comments on S H O K O L A T S I A H: طرز پخت مرغ و میوه و خیار شور در شیشهMahnazhttp://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-63968805099965038502014-06-24T07:01:40.860-07:002014-06-24T07:01:40.860-07:00لازم نیست که آب سر شیشه را بگیره من هیچ وقت خارج ا...لازم نیست که آب سر شیشه را بگیره من هیچ وقت خارج از یخچال نگهداری نکردم.Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-68093972842877942212014-06-13T09:09:30.978-07:002014-06-13T09:09:30.978-07:00salam ,mikhastam bedunam bayad ab sare shisheha ro...salam ,mikhastam bedunam bayad ab sare shisheha ro ham bepushune ,ya na ,yek donya mamnun,va inke mishe kharej yakhchal morgh ro baraye yek hafte negah dasht,masalan baraye mosaferat ke be yakhchal dastresi nadari?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-59410179868182176972014-01-14T23:00:47.315-08:002014-01-14T23:00:47.315-08:00ممنون از محبتتون. بله حق با شماست تجربه کردن بهتره...ممنون از محبتتون. بله حق با شماست تجربه کردن بهتره.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-12592331812689972292014-01-14T07:54:21.632-08:002014-01-14T07:54:21.632-08:00ارزش بعضی چیزها به امتحان کردنشونه فقط اینطوری میت...ارزش بعضی چیزها به امتحان کردنشونه فقط اینطوری میتونی تجربه بدست بیاری من که نمیتونم حرارت ملایم را برات به تصویر بکشم خودت باید بهتر بدونی فرق حرارت ملایم ومتوسط و بالارا،وحتما لازم نیست که به مقدار زیاد درست کنی با دو شیشه شروع کن و اگر از کارت راضی بودی دفعه بعد مقدار را بیشتر کن اگر مراحل کار را درست انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد و نترس موفق باشی.Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-82657407920023631392014-01-13T21:25:45.469-08:002014-01-13T21:25:45.469-08:00سلام. مرسی از توضیحاتتون. گفتین شعله گاز باید ملای...سلام. مرسی از توضیحاتتون. گفتین شعله گاز باید ملایم باشه. میشه بیشتر توضیح بدین حرارت و چه جوری تنظیم کنم. مرسیAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-58947197139407037302014-01-13T07:58:38.995-08:002014-01-13T07:58:38.995-08:00با 100 درجه سانتیگراد به مدت ده تا پانزده دقیقه در...با 100 درجه سانتیگراد به مدت ده تا پانزده دقیقه در روی سینی فر میذاری تا خشک بشه بعد داخل شیشه مرغ را میذاری و روغن مایع حتما نباید مخصوص سرخ کردن باشه اگر دور شیشه روغنی بود تمیزش کن و در قابلمه ای که گنجایش شیشه ها را داشته باشه آب داغ بریز و در فر با دمای 100 درجه سانتیگراد به مدت 12 ساعت بپز و بعد از این مدت شیشه ها که کمی خنک شد با احتیاط از قابلمه در بیار و بذار تا کاملا خنک بشه و بعد داخل یخچال بذار اگر روی گاز درست کردی شعله گاز را ملایم کن و به همین طریق مرغ را بپز شعله پخش کن لازم نیست اگر آب داخل قابلمه چه در فر و یا روی گاز کم شد دوباره با آب داغ تا سر شیشه ها را آب بریز از این روغن در درست کردن پلو چلو و کته و در خروشتها میتونی استفاده کنی ،از این روغن برای کنسرو کردن دوباره استفاده نکن و باید این روغن را در یخچال بذاری.Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-1645663566545583882014-01-13T05:28:58.937-08:002014-01-13T05:28:58.937-08:00سلام. خواهش میکنم جواب سوالهای بالای من و بدین. مر...سلام. خواهش میکنم جواب سوالهای بالای من و بدین. مرسیAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-68471427551981359192014-01-11T02:12:30.457-08:002014-01-11T02:12:30.457-08:00سلام. می بخخشید من میخوام مرغ و توی شیشه درست کنم ...سلام. می بخخشید من میخوام مرغ و توی شیشه درست کنم اما سوال هایی ذارم که خیلی گیجم میکنن. 1. بعد از استرلیزه کردن شیشه توی آب باید با چه درجه حرارتی و چطوری توی فر بذارم تا خشک بشه؟ 2. بعد از این مرحله مرغ ها رو بریزم داخل شیشه و بعد از ریختن اذویه ها روغن مایع بریزم روش با دستمال دور شیشه رو پاک کنم و درش و محکم ببندم ؟ روغن مایع سرخ کردنی باید باشه یا نه؟ و 3. بعد حالا این شیشه ها رو روی اجاق گار یا توی فر چطوری بذارم. چون آرام پز ندارم. روی اجاق گاز شعله پخش کن بذارم و بعد یه قابلمه رو پر از آب سرد بکنم و بعد روی حرارت بذارم بعد حالا حرارت رو چه جوری تنظیم کنم دما سنجم ندارم و چه مدت زمان باید صبر بکنم؟ یا توی فر رو باید چه کنم؟ اونم همین جوری شیشه رو داخل یه قابلمه پر از آب کنم و حرارتم بذارم رو 100 و بعد صبر کنم آب داغ شه و چقدر صبر کنم؟ بعد فرمن کمترین درجش 150 هست. و بعد همه این مراحل بعد سرد شدن شیشه رو داخل یخچال بذارم؟ و از این روغن چه استفاده هایی میشه کرد؟ باید این روغن رو تو یخچال نگهداری کنم؟ و یا حتی میتونم باهاش یه مرغ دیگرو کنسرو کنم؟Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-218972196470319432013-12-01T08:03:10.135-08:002013-12-01T08:03:10.135-08:00خب معلومه که اول باید پخته و بعد در یخچال گذاشته ب...خب معلومه که اول باید پخته و بعد در یخچال گذاشته بشه.Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-9274677367969450752013-11-29T09:53:36.174-08:002013-11-29T09:53:36.174-08:00سلام
من متوجه نشدم، یعنی بعد از پر کردن شیشه اون ر...سلام<br />من متوجه نشدم، یعنی بعد از پر کردن شیشه اون رو مستقیم در یخچال می گذاریم یا اول بن ماری رو انجام می دیم بعد در یخچال می گذاریم<br />ممنون<br />diamondfarfalla@gmail.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-77682789288007676832013-11-11T20:15:13.701-08:002013-11-11T20:15:13.701-08:00please the re- use of oil canning is not advisable...please the re- use of oil canning is not advisable because of the contamination of bacteria for the second preservationMahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-3232309561364233822013-11-08T19:13:50.443-08:002013-11-08T19:13:50.443-08:00Hi,thanks for sharing this post.can the oil be reu...Hi,thanks for sharing this post.can the oil be reused for canning again? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-62884326716047689372013-09-11T19:25:58.456-07:002013-09-11T19:25:58.456-07:00ارغوان جون خوش اومدی منم دلم برات تنگ شده بود.ارغوان جون خوش اومدی منم دلم برات تنگ شده بود.Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-82305173378531961422013-09-11T08:57:50.633-07:002013-09-11T08:57:50.633-07:00وای مهناز جون ،چقدر دلم براتون تنگ شد بود تو این م...وای مهناز جون ،چقدر دلم براتون تنگ شد بود تو این مدتی که سفر بودم .<br />دستتون درد نکنه خیلی عالیه و بسیار خوشمزه به نطر میاد .<br />خیلی ممنون که این همه وقت گذاشتید و دستور ،مرغ و خیار شور و کمپوت رو در اختیارمون قرار دادید .در اولین فرصت امتحنش می کنمArghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-11687826474886457852013-08-27T21:38:18.788-07:002013-08-27T21:38:18.788-07:00سمیه جون خوشحالم که نمره 20 گرفتی و دیگه چشم انتظا...سمیه جون خوشحالم که نمره 20 گرفتی و دیگه چشم انتظار شله زرد خوشمزه و یا بدمزه همسایه نمیشی مقدار گلاب هم همانطور که گفتی درسته که البته میتونی مثل شکر کم و یا زیادش کنی.Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-42150756567789716302013-08-27T06:07:32.147-07:002013-08-27T06:07:32.147-07:00سلام مهناز جون. شعله زرد پختم چه شعله زردی از همون...سلام مهناز جون. شعله زرد پختم چه شعله زردی از همونایی که خیلی خیلی خوشمزست بافت و طعمش عالی بیا بغلت کنم عزیزم مرسی از مهربونیت. فقط 2 سوال دارم عزیزم مقدار گلابی که شما نوشتی 1 پیمانه + 100 میلی لیتر هست. یعنی 1 پیمانه برای خیس دادن و 100 میلی لیتر هم در حین پخت اضافه میکنیم درسته؟؟<br />یه سوال دیگه اینکه به طور کلی پیمانه ای که شما استفاده میکنی از همین 250 میلی لیتری هست؟<br />ممنون از وقتی که میزاری عزیزم راستی نمره ای که از شعله زرد گرفتم 20 بود واقعا میگم همه دوست داشتن بگذریم که از صبحش سوژه شده بودم و سر به سرم میزاشتن اصلا فکر نمیکردن که انقدر خوب باشه ولی خوب من از رسیپی شما مطمئن بودم. فقط با اجازه شما مقدار شکر رو کم کردم همین. بازم ممنون عزیزمAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03406930207181224965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-38874603889609976192013-08-20T12:09:15.193-07:002013-08-20T12:09:15.193-07:00 من در مصرف روغن روزانه خیلی هشیار و بهترین روغن م... من در مصرف روغن روزانه خیلی هشیار و بهترین روغن موجود را<br />انتخاب میکنم وقتی هم که میخواستم این کانفیت را درست کنم کمی فکرم را مشغول کرد ولی بعضی اوقات باید یک چیزهائی را امتحان کرد نتیجه اش هم منجر به خیلی چیزهای خوب میشه این مرغ مثل مرغ پخته همیشگی میمونه فقط با بافت و طعم فوق العاده،در شیشه روغن و مقداری آب مرغ باقی میمونه که از روغنش<br />برای سرخ کردن و از آب مرغ برای خروشت استفاده کنید و یا اینکه در جا یخی بریزید و هر بار یک تکه در پخت برنج استفاده کنید یا مثل آقای دوزل سس مایونز درست کنید فکر نمیکنم اگر کسی یکبار این شیشه ها را درست کرد بتونه بدون این شیشه ها سر کنه این مرغ در سالاد الویه حرف نداره مخصوصا اگر خیار شور های بالا هم توش باشه.Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-85431586352488806792013-08-20T11:49:51.533-07:002013-08-20T11:49:51.533-07:00همون کاری که همیشه در پختن لوبیا چیتی انجام میدی ر...همون کاری که همیشه در پختن لوبیا چیتی انجام میدی را بکن در قابلمه بپز و<br />اگه دوست داشتی سبزیجات را از صافی رد کن یا مثل من فقط هویچ<br />را بنداز دور و بقیه سبزیجات را به همون شکل بذار بمونه به چشم<br />نمیاد در این مرحله لوبیا کاملا پخته شده طعم این لوبیا خیلی خوشمزست و شبیه کنسروهای چیتی ایرانیست حالا اگه چیزی ازش باقی موند میتونی کنسروش <br />کنی در فر خیلی راحت میتونی روی 100 درجه تنظیم کنی ولی روی شعله گاز با حرات سنج موفق به این کار میشی اگر هم هیچ کدوم از این امکانات را نداشتی <br />روی گاز اینکار را بکن با دو تا سه تا شیشه شروع کن تا بینی نتیجه چطور میشه در آخرهم ما را در تجربت شریک کن شاید به درد کسی بخوره موفق باشی.<br />Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-28127923152389874752013-08-20T06:44:09.059-07:002013-08-20T06:44:09.059-07:00خسته نباشيد ، مصرف روغن به نظرتان در اين روش خيلي ...خسته نباشيد ، مصرف روغن به نظرتان در اين روش خيلي بالا نيست! بعد از استفاده كردن بايد روغن را دور بريزيم ، Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-39632155017036128622013-08-20T05:10:18.351-07:002013-08-20T05:10:18.351-07:00خیلی ممنون از رهنمأی هاتون و زحمتی که کشیدید.
م...خیلی ممنون از رهنمأی هاتون و زحمتی که کشیدید.<br /><br />من تجربه اوّلم هست برای کنسرو کردن یک مقدار گیج شدم،بد از این که پخت و سبزیجات را هم از صافی راد کردم و شیشهها را هم حرارت دادم دوباره باید بریزم تو زود پزه یا قابلمه بپزه،یا منظورتون کلا میتونم تو زود پزه یا قابلمه برای پختش استفاده کنم؟<br /><br />اگر حرارت از ۱۰۰ درجه سانتی گراد بیشتر یا کمتر بشه ایراد داره چون من فقط میتونم از قابلمه استفاده کنم؟چطور میتونم روی گاز حرارت را تنظیم کنم؟<br /><br />ببخشید این همه سوال پرسیدم ،از لطفتون خیلی ممنون و دستتون درد نکنه .<br /><br />شاد باشید<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-43754827268927384522013-08-19T23:43:39.011-07:002013-08-19T23:43:39.011-07:00همانطور که گفتم با این روش به دو طریق مواد غذائی
م...همانطور که گفتم با این روش به دو طریق مواد غذائی<br />ماندگار میشه یا مستقیم در شیشه پخته میشه مثل نخود فرنگی و یا اینکه بعد <br /> از پخته شدن در شیشه ریخته میشه مثل لوبیا چیتی و فقط با حرارت دادن <br /> تاریخ مصرفش را طولانی تر میکنیم لوبیا چیتی باید طبق معمول در قابلمه پخته بشه و بعد در شیشه<br />ریخته بشه.برای پختنش هم یکشب لوبیا را خیس کن با آب سرد لوبیا را بپز وقتی جوش اومد آبش را خالی کن و ایندفعه با آب داغ بپز میتونی با پیاز دررسته و یک هویج یک شاخه کرفس و دو تا گوجه فرنگی درسته و با چند حبه سیر و کمی نمک لوبیا را بپزی وقتی که لوبیا پخته شد رب گوجه اضافه میکنی و در آخر اگر خواستی سبزیجات را در میاری و یا از صافی رد میکنی و داخل لوبیا میریزی و بعد در شیشه هایی که حتما از قبل استرلیزه شده میریزی و با 100 درجه سانیگراد 90 دقیقه شیشه ها را حرارت میدی به دو طریق لوبیا خیلی خوب لعاب دار میشه یا اینکه در زود پز بپزی و یا اینکه در آرام پزاگرچه در قابلمه هم خوب میشه. میتونی روی شعله گاز اینکار را انجام بدی ولی باید درجه حرارت را روی 100 درجه سانتیگراد نگه داری .<br />Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-46883483351638801372013-08-19T23:09:15.706-07:002013-08-19T23:09:15.706-07:00اگر چه خیار شور یعنی شور،ولی همیشه سلامتی در اولوی...اگر چه خیار شور یعنی شور،ولی همیشه سلامتی در اولویت قرار میگیره و خوشحالم که برای مامانت خیار شور کم نمک درست کردی.Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-57395941046966600752013-08-19T04:41:35.312-07:002013-08-19T04:41:35.312-07:00سلام مهناز خانم،بازم تشکر به خاطر رسپیهأی خوبتون ....سلام مهناز خانم،بازم تشکر به خاطر رسپیهأی خوبتون . <br /><br />اگر میشه لطف کنید،بگید لوبیا چیتی را چطور باید کنسرو کرد،باید از قبل خیس کنیم لوبیا را یا نه و این که یک سٔس خوب مثل کنسروها ی ایرانی برای لوبیا چیتی میخواستم یا چیزی شبیه آن اگر زحمتی نیست لطف کنید را هنمأی بفرمایید<br /><br />در ضمن اگر شیشههاای کنسرو را داخل قابلمه روی گاز با حرارت کم بپزیم مشکلی هست یا حتما باید داخل فر باشه.<br /><br />خیلی ممنون بابت وقتی که میگذارید برای پاسخ گویی <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-38505586412090609362013-08-19T00:18:53.492-07:002013-08-19T00:18:53.492-07:00مهناز جون من خیار شورها را درست کردم چند تا شیشه ه...مهناز جون من خیار شورها را درست کردم چند تا شیشه هم برای مامانم با نمک کم <br />درست کردم چونکه فشار خون داره طاقت نیاوردم یکی از شیشه ها را باز کردم وای<br />که چقدر خوشمزست حالا اگه برسه چی میشه این اولین خیارشور موفق من به حساب میاد خواستم که تشکر کنم مرسی عزیزم.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-73622005753307631982013-08-17T10:51:07.395-07:002013-08-17T10:51:07.395-07:00اگر از شیشه ها حتی استفاده ای هم نشده باشه باید حت...اگر از شیشه ها حتی استفاده ای هم نشده باشه باید حتما شسته و استرلیزه بشه این یکی از مراحل خیلی مهم در کنسرو کردن مواد خوراکیست.حالا دیگه میتونی برای داشتن مربا و خیار شور بدون کپک خوشحال باشی .<br />موفق باشیMahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.com