tag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post5460456059677036046..comments2024-03-28T01:18:49.534-07:00Comments on S H O K O L A T S I A H: پاته جگر فرانسویMahnazhttp://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-76887944253474450532013-02-12T01:30:06.420-08:002013-02-12T01:30:06.420-08:00هانی جون واویشگای شمالیها و حتی خودت خیلی خوشمزست ...هانی جون واویشگای شمالیها و حتی خودت خیلی خوشمزست ولی اگر این پاته با جیگر گوسفند درست بشه طعم قویتری میگیره که دیگه نه اون پاته خوشمزست و نه اون واویشگای خوشمزه این پاته طعم خفیف و ملایمی داره که حتی بعضیها البته بعضیها متوجه اینکه جیگره نمیشن حالا امتحان کن و خبرش را بده Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-8424631461816571762013-02-12T01:22:26.313-08:002013-02-12T01:22:26.313-08:00شیلا جون ببینیم و تعریف کنیم.شیلا جون ببینیم و تعریف کنیم.Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-68911406229251556802013-02-11T22:20:34.830-08:002013-02-11T22:20:34.830-08:00وای مهناز جون عالی بود..من عاشق جیگرم ... حالا با ...وای مهناز جون عالی بود..من عاشق جیگرم ... حالا با جگر گوسفند هم میشه به نظرتون؟؟..من تنها کباب و خوراک (که ما رشتی ها بهش می گیم واویشکا) باهاش درست می کنم...زیاد اسم پاته جگر رو شنیده و حتی توی کتاب خانم رزا منتظمی هم دیده بودم اما اصلا فکر نمی کردم خوب و خوردنی باشه<br />با این توصیفی که شما کردی حتما باید درست کنم.... جگر پرنده نرم و لطیفه و زود له میشه...فکر کنم با جگر گوسفند خوب نشه...شما چی م یگین؟!هانی شفhttp://hanichef.blogfa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-41774602050063715182013-02-11T16:09:28.383-08:002013-02-11T16:09:28.383-08:00Love it . Very elegant . I will try it for sure Mo...Love it . Very elegant . I will try it for sure Mony-Jon .😘Sheilahttps://www.blogger.com/profile/04393287861700487518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-58092715343943026912013-02-10T23:52:23.475-08:002013-02-10T23:52:23.475-08:00مرسی ارغوان جون حقیقت اینکه منم جگر زیاد دوست ندار...مرسی ارغوان جون حقیقت اینکه منم جگر زیاد دوست ندارم در کل کم اتفاق میافته که بخرم ولی وقتی که مهمون داشته باشم اولین پیش غذائی که به فکرم میاد اینه امتحان کن خوبه.Mahnazhttps://www.blogger.com/profile/00473857293080380012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7964108185066768356.post-81256963666750551042013-02-10T10:59:41.160-08:002013-02-10T10:59:41.160-08:00دستتون درد نکنه مهناز جون ، خیلی خوشمزه به نظر میا...دستتون درد نکنه مهناز جون ، خیلی خوشمزه به نظر میاد .با این توصیفی که شما کردید دلم آب شد .من جگر دوست نداشتم ولی اون مدلی که مصری ها مزه دارش می کنن(با سیر ، فلفل دلمه ای و زیره) رو خوردم خیلی خوشم اومد.این مدل هم خیلی خوب به نظر میاد ،حتما امتحانش می کنم.Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.com