۱۳۹۲ اسفند ۲۶, دوشنبه

شکلات نارگیلی


دستور این شکلات نارگیلی در آلمان برنده جایزه شد و منو که هیچ علاقه ای به شکلات نارگیلی ندارم را مجبور به درست کردنش کرد خب کمی عجیبه ما اگر جعبه ای شکلات مخلوط بخریم به ترتیب علاقه مثلا اول از همه نوع کاراملی وبعد اون یکی و اون یکی و آخر از همه نوع نارگیلی که برای مدتی در جعبه میمونه و بعد هم سربه نیست میشه نه اینکه ازنارگیل متنفرباشیم فقط دوست داریم اون چیزی را بخوریم که دوست داریم ولی هستند کسانی که عاشق نارگیلند دوستی دارم که میگه در تابستون گرم هیچی به اندازه شکلات نارگیلی سرد یخچالی نمیچسبه . چیزی که منو مجبور به درست کردن این شکلات کرد این بود که بعد از انتخاب شدن این شکلات نارگیلی چند تا سایت آلمانی خیلی خوب این شکلات نارگیلی را،حتی بهتر از نوع اصلی که خریده میشه اعلام کردن پس درست کردنش بایدی شد برای من .

مواد لازم
شیر نارگیل 250 میلی لیتر (اگر دسترسی نداشتید میتونید از شیرمعمولی استفاده کنید ولی معلومه که با شیر نارگیل خوشمزه تر میشه)
آرد سمولینا  ازنوع  ریزو نرم 3 ق غذاخوری( در آلمان دو نوع از این آرد وجود داره نوعی که کمی درشت تر و سفتره ونوعی که ریزتره)
پودر نارگیل 200 گرم
شکر 3 ق غذاخوری (میدونستید شکر نارگیل هم تازگیها وارد بازار شده طعم خیلی خوبی داره بدرد این شکلات میخوره  من برای این شکلات استفاده نکردم اینو پارسال درست کردم)
چوب وانیل یا هر نوع وانیلی که در دسترس داشتید استفاده از وانیل اختیاریست 
نمک نوک  چاقو


فراموش نکنید که تازگی و کیفیت مواد لازم تاثیر زیادی در طعم نهائی میذاره 



اگردقت کنید میبینید که من زیر سینی یک ظرف یخی گذاشتم تا خمیر کاملا سرد بمونه هوا گرم بود و من با احتیاط کار کردم  ولی بافت خمیر اینقدر خوبه که لازم به اینکار هم نبود 
 همانطور که گفتم در شکلات سیاه از روغن نارگیل استفاده نکردم فکر کردم استفاده ازشکلات سفید هم میتونه ایده خوبی باشه اونم برای هوای گرم تابستون، فقط مشکلی که خیلیها دراستفاده ازشکلات سفید دارند اینکه نمی تونند شکلات را با موفقیت ذوب کنند و شکلات هنوز آب نشده یکدفعه سفت میشه برای حل این مشکل یک یا دو قاشق چایخوری روغن نارگیل در شکلات بریزید و بطریق بن ماری ذوب کنید من در مایکروفر اینکار را انجام میدم برای چند ثانیه میذارید در مایکروفر و اینکار را چند بار هر بار برای 10 ثانیه انجام میدید تا  شکلات کاملا ذوب بشه 
خمیر را به هر شکلی که دوست دارید در بیارید و روی چنگال بذارید و داخل شکلات ذوب شده کنید و بعد روی کاغذ روغنی بذارید میتونید هر طوری که دوست دارید تزئینش کنید من با چنگال روی شکلات نقش هم انداختم خمیر چون از قبل داخل فریز گذاشته شده شکلاتش خیلی سریع سفت میشه 


روکش شکلات
شکلات با 70 درصد تلخی و یا با هر درصد تلخی که دوست دارید
روغن نارگیل 2 ق غذاخوری
شیر نارگیل را همراه مغز وانیل که با چاقوی تیزی از چوبش جدا کردید در قابلمه ای کوچکی بریزید و روی حرارت بذارید تا داغ بشه وقتی شیر داغ شد حرارت را کم کنید سمولینا و شکر و نمک را مخلوط کنید بایک دست این مخلوط را در شیر بریزید و با دست دیگه با همزن دستی مواد را مخلوط کنید خیلی کوتاه مواد را روی حرارت بپزید بعد پودر نارگیل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا خمیر یکدست بشه از روی حرارت بردارید و بذارید سرد بشه بعد از سرد شدن به هر شکلی که دوست دارید در بیارید و بذارید یخچال تا برای چند ساعتی بمونه اگر عجول نیستید و طاقتتون هم زیاده بذارید شب تا صبح در یخچال بمونه .
برای درست کردن روکش شکلات،روغن نارگیل را با شکلات ریز خرد شده به شکل بن ماری گرم کنید یعنی در قابلمه کوچکی بریزید و قابلمه کوچک را داخل قابلمه بزرگتر که داخلش آب گرم هست قرار بدید و روی حرارت کم  گرم کنید تا شکلاتها به آرامی ذوب بشه همینکه ذوب شد حرارت را خاموش کنید و بذارید شکلات سرد بشه دوباره شکلات را برای بار دوم روی حرارت گرم کنید اینکار باعث براق شدن شکلات میشه (من طبق معمول فقط از شکلات ذوب شده  بدون روغن نارگیل استفاده کردم ولی شما طبق دستور عمل کنید چون خیلی تعریف و تمجید شده بود) شکلات ذوب شده را از روی حرارت بردارید بذارید کمی خنک بشه البته نه خیلی میتونید در حین کار زیر کاسه شکلات آب گرم بذارید تا حرارتش حفظ بشه قبل از اینکه خمیر نارگیل را داخل شکلات کنید برای 15 دقیقه بذارید داخل فریزر که وقتی که داخل شکلات گرم میکنید شکل خودش را حفظ کنه مراحل کار خیلی راحت و بدون دردسرانجام میشه توضیحات بیشتر را روی عکسها میدم.
هر چقدر هم که اهلش نباشم باید تستش میکردم و چقدر اون موقع دلم میخواست که به جای نارگیل، کاراملی مذاب از داخل شکلات بیرون میریخت ولی درست کردنش را بهتون توصیه میکنم میدونم کسانی که نارگیل دوست دارند خیلی برای این دستور خوب خوشحال میشن ولی کسانی که مثل من بود ونبودش براشون فرق نمیکنه بد نیست سرسختی را بذارن کنار و یک شانسی به این شکلات نارگیلی بدن در ظرفی سربسته در جای خنک نگهداری کنید.   

۸ نظر:

  1. این که همون بونتی خودمونه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. کاملا درسته، به احتمال زیاد شما از طرفداراش هستید.

      حذف
  2. سال نو مبارک مهنازجون یه کمی با تاخیر شد انقد که دم عیدی سرم شلوغ بود به امید خدا سال خوبی داشته باشی عزیزم با سلامتی و دل خوش

    پاسخحذف
  3. سمیه جون سال نو مبارک باشه امیدوارم همیشه موفق و سلامت در کنار خانوادت باشی.

    پاسخحذف
  4. سلام ممنون هزاران بار.میخواستم بدونم میشه از نارگیل تازه استفاده کردیعنی نارکیل تازه را در دستگاه غذاساز کاملا پوره کرد و به جای پودر نارگیل استفاده کرد؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. من امتحان نکردم ولی چرا که نشه میتونه خیلی هم خوشمزه بشه با مقدار کم امتحان کن و نتیجه رابنویس تا بقیه هم از تجربت استفاده کنند.

      حذف
  5. سلام
    می خواستم بدونم آیا پودر نارگیل اش ازنوع خیس و ترباشه یاخشک؟ واینکه نارگیل را باید با غذاساز پودر کرد یاعین همونی که توی ایران می فروشن و ریزی اش مثل همونی که روی خرما و حلوا می ریزن کافیست؟و اینکه آرد سمولینا اگر از نوع درشت داشتیم اگر پودر کنیم و الک کنیم همون مدل نرم می شود یانه؟
    سپاس از راهنمایی

    پاسخحذف
  6. سلام، من از نوع خشگ استفاده کردم و همون نوع ایرانی را میتونی استفاده کنی، آرد را میتونی ریز کنی.

    پاسخحذف