۱۳۹۲ شهریور ۱۶, شنبه

لیکور کارامل baileys

این لیکور برای هدیه دادن در ایام کریسمس میتونه ایده خوبی باشه در این لیکور از کنیاک استفاده شده که رم هم گزینه خیلی خوبیه شما میتونید یا از دولچه د لچه در قوطی و یا ازنوعی که خودتون درست کردید استفاده کنید من همیشه قبل از کریسمس هر چی شیشه نیمه تموم داشته باشم همه را با هم قاطی میکنم و این لیکور را درست میکنم و درایام کریسمس همراه با یک جعبه بیسکوئیت یا شکلات به کسانی که دوستشون دارم هدیه میدم و از آنجائی که شیشه های کارامل من با طعم های مختلف مثل اکسپرسو و یا دانه تونکا و وانیلی هستند طعم خیلی خوبی به لیکور میده اگر دسترسی به دانه تونکا نداشتید هیچ مهم نیست توضیح بیشتر روی عکسها.

مواد لازم
کنیاک یا رم قهوه ای 400 میلی لیتر
مربای شیر یا دولچه د لچه 500 تا 600 گرم
اگر مربای شیر را خودتون درست کردید میتونید وانیل و اگر دوست داشتید دانه تونکا و اکسپرسو اضافه کنید ولی اگر از دولچه د لچه  در قوطی استفاده کردید بعد از ریختن در ظرف ، وانیل و یا اکسپرسو و تونکا اضافه کنید و بعد در فر بپزید . اکسپرسو و تونکا طعم خوبی به لیکور میده  مقدار مصرف کارامل بستگی به این داره که چقدر قوی دوست دارید پس از 500 گرم شروع کنید و اگرطعم الکل را خیلی قوی دوست نداشتید به 600 گرم برسونید استفاده خیلی زیاد کارامل هم که دیگه معنی نداره بچه که نیستید نمیخواهید که آیس کافی بنوشید کسانی هم که خیلی قوی دوست دارند از 400 گرم کارامل استفاده کنند شما میتونید در حین کار تست کنید و مقدار را کم یا زیاد کنید.    
 

دانه تونکا یک محصول پر استفاده در آمریکای جنوبی است وعطری شبیه به بادام ، وانیل و کمی هم بوی تنباکوداره و در صنعت عطر سازی ، لیکور ، شکلات و بیسکوئیت و کیک و بستنی استفاده زیادی میشه دونه تونکا را میتونید از سوپر مارکتهای خوب یا در اینترنت تهیه کنید.این دونه یا به شکل پودر استفاده میشه و یا در بعضی ازدستورها همراه شیر حرارت داده میشه و وقتی عطر خوبی به شیر داد دونه تونکا شسته میشه بعد از خشک شدن دوباره در قوطی گذاشته میشه و تا چندین دفعه قابل استفادست من یک عدد تونکا را در کارامل رنده خیلی خیلی ریز کردم معمولا برای استفاده در کیک نصفی از تونکا بصورت  پودر شده کافیه.   
صاحب این کنیاک نمیدونه که من چه بلائی به سر کنیاکش آوردم  
کارامل را همراه با کنیاک در یک پارچ ریخته و با میکسر یا کوشکوب برقی مخلوط کنید تا صاف و یکدست بشه حالا از یک صافی رد کنید تا کمی از دونه های ریز قهوه و وانیل گرفته بشه بعد به وسیله یک قیف در شیشه بریزد و در یخچال قرار بدید بعد از چند روز طعم کارامل با اسانس ها و الکل قاطی میشه و در واقع جا میافته در یخچال برای چند ماه قابل نگهداریست. 
 
یک نوشیدنی ایرلندیست که با خامه و قهوه و شکروویسکی درست    baileys
میشه این لیکور کمی متفاوته ولی در کل طعمشون شبیه  به هم هستند و حتی میتونم بگم این یکی خیلی خوشمزتره .

۹ نظر:

  1. ما عاشق این نوشیدنی هستیم
    با دیدن عکس آدم هوس میکنه
    کارات دست اول و عالیه و مبرخلاف
    سایر سایتها تکراری و کپی نیست
    دستات درد نکنه.

    پاسخحذف
  2. مهناز جون من چند ماهی میشه که با وبلاگتون آشنا شدم و باید
    بگم از شما به خاطر تمام زحماتی که میکشید ممنونم من تا به حال
    از چندین دستور برای نون کروسانت استفاده کردم ولی هیچ وقت اون
    چیزی که میخواستم نشد ولی دستور شما بالای دست همه دستورهاست
    بهترین کروسانت در دنیا را درست کردم حتی بهتر از کروسانتی که در پاریس خوردم
    کیک پنیر با رز بری یکی دیگه از شاهکارهاتونه ماهی یکبار باید درست کنم وگرنه خانواده ولم نمیکنند و خیلی دیگه از دستورهاتون که همگی خوب وعالی بودند باید بگم خیلی خوشحالم که شما را دارم دلم نمیخواد فضولی کرده باشم ولی برام جالبه که بدونم شما دوره خاصی را برای این همه هنرمندی گذروندید امیدوارم همیشه در کارهاتون موفق باشید.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خوشحالم از اینکه موفق شدی.من دوره خاصی را نگذروندم اگر چه اگر روزی
      امکاناتش در اون کشوری که دوست دارم پیش بیاد اینکار را میکنم.

      حذف
  3. دستتون درد نکنه مهناز جون ،خیلی جالب بود .من هیچی در مورد دانه ی تونکا نمی دونستم .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. استفاده های خوبی از این دونه میشه
      ولی به اندازه وانیل شناخته شده نیست منم
      تا چند سال پیش نمیدونستم که تونکا چیه در دستور
      یک کیک شکلاتی ازش استفاده شده بود منم که فکر میکردم
      بدون این دونه نمیشه در به در به دنبالش گشتم تا فهمیدم که چیه
      البته بدون تونکا هم میشد ولی تا آدم چیزی را که نمیشناسه از کجا بدونه که میشه، میتونی در اینترنت اطلاعات جالبی در مورد این دونه بدست بیاری.

      حذف
  4. چقدر خوشمزه ممنون مهناز جون

    پاسخحذف