صفحات

۱۳۹۱ دی ۲۲, جمعه

میگو در فر





سالها پیش در شهر سیده در ترکیه در رستورانی این پیش غذا  را خوردم که شدیدا خوشمزه بود با اینکه پرسیدن دستور غذا در رستوران فکری بسی باطل است به خاطر فضای دوستانه ای که داشت به خودم کمی جرات دادم و ازشخصی که غذا را سرو می‌کرد طرز تهیه را پرسیدم وان هم خیلی صادقانه دستور را در اختیارم گذاشت هیچ چیزی زیباتر از این نیست که سوالی از کسی بکنی حالا در هر موردی که میخواد باشه و جوابی صادقانه بشنوی از انروز به بعد محبت ترکها به دلم نشست .
 
 
 

 
 
 

مواد لازم:
 
میگو 400 گرم
روغن مایع دو ق غذاخوری یا روغن حیوانی 1 ق غذاخوری از مخلوط کره و روغن مایع هم میتونید استفاده کنید
پنیر که در حرارت اب بشه به مقدار لازم
پیاز قرمز بزرگ 1 عدد
سیر ۶ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
فلفل دلمه ای نصف فلفل
قارچ ۶ عدد (من استفاده نکردم ولی شما استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه 
خامه سفت ۲ ق غذاخوری
نمک وفلفل سیاه به اندازه کافی
 
 
 
کره را داغ کرده پیاز و سیرریز خرد شده را اضافه کرده تفت مید یم وقتیکه سبک شد و کمی رنگ عوض کرد میگو را اضافه میکنیم میگوها از نوع جنس وکیفیت با هم فرق دارند میگوهای ریز گوشت نرم ولطیفی دارند وبا سرخ شدن وتا موقع خوردن هم نرم میمونند و در میگوهای بزرگتر باید دقت بشه که موقع سرخ شدن سفت نشن میگو در ایران و ترکیه از نوع ریز و نرم هستند در اینجا از گوجه و فلفل به مقدار کم استفاده میشه چون نباید طعمش بر میگو غالب بشه فلفل ریز خرد شده را به میگو اضافه کرده یک دقیقه تفت میدیم گوجه پوست کنده و خرد شده را اضافه میکنیم تفت میدیم بذارید کمی از ابش تبخیر بشه البته نه خیلی زیاد چون در این غذا به کمی سس احتیاج داریم حالا خامه را اضافه کرده ونمک وفلفل را اندازه میکنیم در استفاده نمک زیاده روی نکنید چون از پنیر هم استفاده میشه از روی حرارت بردارید در ظرفی که تحمل حرارت را داشته باشه ریخته و رویش پنیر دلخواه را میریزید در فر از قبل داغ شده با دمای 200 درجه سانتیگراد تا زمانیکه پنیر اب بشه میپزیم .
 
این غذا با نون باکت خورده میشه و چون غذا کمی سس داره میشه نون را به سس زده و نوش جون کرد و تمام کیفش به همینه این غذا برای خانواده کم جمعیت به عنوان غذای اصلی خوبه ولی برای مهمونی فقط به عنوان پیش غذا چون در غیر اینصورت باید به مقدار خیلی زیاد درست کنید چون این غذا حجم کمی پیدا میکنه مقدار داده شده برای سه نفر به عنوان غذای اصلی کافیه.
 
 
 
 
 
 
 

 




 
 

عکسهای سال پیش
 
در ترکیه به شکل سنتی در گمج درست میشه
 
 
 






 








 
 


۶ نظر:

  1. باید خیلی خوشمزه باشه . عالی بود

    پاسخحذف
  2. خیلی خوشمزست حتما امتحان گن

    پاسخحذف
  3. bu lezzeti bende tattım,böylesine mükemmel bir yiyecek hiç yememiştim,mahnazın eline sağlık

    پاسخحذف
  4. به به ، مرسی مهناز جون ، این باید خوشمزه باشه
    من عاشق میگو هستم ، باید امتحانش کنم

    پاسخحذف