۱۳۹۲ فروردین ۲۲, پنجشنبه

کیک پنیر در شیشه

 

پختن کیک در شیشه خیلی بدرد بخوره اینکه بسته به نوع کیک 2 تا 4 هفته میتونید در یخچال نگهدارید و ایده اله برای خانواده های کم جمعیت ،اینطوری مجبور نیستید مواد کیک را نصف و یا یک کیک بزرگ درست کنید و بعد از خوردن به فکر این باشید که با بقیه کیک چیکار کنید یا مجبورید چند روزی بخورید و یا اینکه باقیمونده کیک را بعد ازچند روز که کهنه شد دور بریزید و دیگه اینکه همیشه کیکی در دسترس دارید که برای رفتن به پیک نیک و یا هدیه دادن ازش استفاده کنید شاید پیش بیاد تولد یکی از افراد خونواده یادتون رفته باشه چیز غیر طبیعی نیست از این چیز ها در زندگی پیش میاد  فقط کافیه یک شمع روش بذارید و مسئله خود به خود حله، و از همه اینها که بگذریم یک تنوع در کیک پزی هم میشه پس فقط میتونه خوب باشه شما میتونید تقریبا همه کیکهای موجود در دنیا را در  این شیشه ها بپزید در آلمان استقبال خوبی ازش میشه من ایندفعه کیک پنیرایتالیائی را در نظر گرفتم ولی در آینده پخت چند نوع دیگر را هم نشون میدم شما در ابتدای کار به چند تا شیشه احتیاج دارید این شیشه به هر شکل و اندازه ای میتونه باشه فقط نکته ای که باید توجه داشته باشید اینکه ته و سر شیشه یک اندازه باشه و کیک به راحتی از شیشه خارج بشه و شیشه نباید خیلی بزرگ باشه در این نوع کیک معمولا یک شیشه کیک برای یک نفر استفاده میشه .
شما برای پخت این کیک به بیسکوئیت آمارتینی احتیاج دارید این یک بیسکوئیت ایتالیائست که معمولا با کاپو چینو ودر خیلی از دسرهای ایتالیائی استفاده میشه و طعمی مثل شیرینی بادومی ایرانیها داره با بافتی خشکتر و کوچیکتر این نوع بیسکوئیت در هر قهوه خونه و مغازه ایتالیائی دیده میشه و داخل ظرفی در بسته تا مدتی طولانی قابل نگهداریست در سوپرمارکتها هم میفروشند کسانی که در ایران ویا مثل من در ترکیه  این نوع  را پیدا نکردند که منظور همون نوع ایتالیائیست میتونند نوع ایرانی را از قنادی بخرند که راحتترین راهه منم همینکار را کردم حالا اگر کسی پیدا شد و گفت نخیر باید خود آمارتی باشه چون حالا که میخوام این کیک ایتالیائی را درست کنم باید خود خودش باشه ، در آخر یک دستور ساده برای تهیه آمارتی میذارم که خوشمزه و از نوع اعلاست وبا نوع سوپرمارکتی قابل مقایسه نیست.
 
مواد کیک من نصف شده خوبی پختن کیک در شیشه اینه که میتونید مواد را به راحتی نصف کنید و مشکل قالب وجود نداره 
شما میتونید در خیلی از انواع کیک پنیر به جای نشاسته ذرت از این پودر پودینگ وانیلی استفاده کنید من  از چوب وانیل و یا عصاره وانیل و از نشاسته استفاده میکنم ولی با این پودر هم خیلی خوشمزه میشه ولی حتما همین مارک باشه در غیر اینصورت بهتره مثل من عمل کنید
 


شیشه های من این شکلیه، شیشه ،سر شیشه و کش و دو عدد گیره ،که برای کنسرو کردن خیلی چیزها بدرد میخوره درست مثل شیشه های معمولی . شما میتونید از هر نوع شیشه ای که در بساط دارید البته با مشخصاتی که در بالا گفتم استفاده کنید
 
مواد لازم:
کره  نرم 75 گرم (در دمای اتاق)
شکر 75 گرم
وانیل یک ق چایخوری
کوارک 500 گرم یا (ماست چکیده 400 گرم و خامه 100 گرم بهتره که ماست معمولی را خودتون چکیده کنید تا جائی که ماست کاملا بدون آب بشه) در دمای اتاق
پودینگ وانیل1 پاکت( که طعم خیلی خوبی داره من به خاطر داشتن چوب وانیل ترجیح میدم از 35 گرم  نشاسته ذرت و یک عدد چوب وانیل استفاده کنم که میشه تقریبا همون پودینگ وانیل پاکتی ،درهر دو نوع ،کیک خوشمزه میشه و حتی میتونم بگم در نوع پودر پودینگ پاکتی طعم خاص وخوبی به کیک میده )
آرد یک ق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد در دمای اتاق
بیسکوئیت آمارتی 150 گرم
شیشه با 200 میلی لیتر حجم 4 عدد

داخل شیشه ها را کره میما لیم فر را 175 درجه سانتیگراد داغ میکنیم کره نرم و شکر و وانیل راخوب با همزن برقی بهم میزنیم کوارک یا مخلوط ماست چکیده و خامه با پودر پودینگ را اضافه کرده و خوب بهم میزنیم تا به شکل کرم در بیاد تخم مرغ اول را اضافه کرده بهم میزنیم سپس تخم مرغ دوم را اضافه کرده به بهم زدن ادامه میدیم حالا نصف کرم را داخل شیشه میریزیم اگر آمارتی نوع ایتالیائی باشه احتیاج به خرد کردن نیست چون کوچیکه و اگر مثل مال من شیرینی قنادی بود تکه تکه کنید و روی کرم بذارید و بقیه کرم را رویش بذارید روی سینی سیمی در طبقه وسط فر بذارید و 35 تا 40 دقیقه بپزید شیشه ها را بلافاصله از فر در بیارید فوری سر شیشه را بذارید و سفت ببندید در حین کار موا ظب باشید دستتون را نسوزانید بذارید در دمای اتاق سرد بشه  میتونید حداقل به مدت 2 هفته در یخچال نگهدارید یعنی کمی طولانی تر هم میشه اگر هم دوست نداشتید این کیک را در شیشه بپزید در هر قالبی که دوست داشتید درست کنید
 
شیشه را با کره چرب کنید با مواد پر کنید کمی بیشتر از یک بند انگشت سرش را خالی بذارید

فوری از فر در بیارید اول کش را روی شیشه بذارید و بعد سر شیشه را و بعد دو تا گیره را و میذارید در دمای اتاق خنک بشه و خوب وکیوم بشه و سعی نکنید با ها ش ور برید تا ببینید درش باز میشه یا نه چون عمل وکیوم در زمانیکه داره خنک میشه انجام میگیره بعد از خنک شدن دو تا گیره را از روی شیشه برداید و حالا هر چقدر هم که زور بزنید درش باز نمیشه برای باز شدن باید کش را به طرف خودتون بکشید یکدفعه یک صدای تق میده در شیشه باز میشه توجه داشته باشید بعد از هر با استفاده سرشیشه و کش را حتی اگر بنظر تمیز میاد بشورید چون در غیر اینصورت وکیوم نمیشه اگر شیشه شما از همون نوع معمولی و یا هر نوع دیگری بود خیلی راحت بعد از در آوردن از فر درش را محکم ببندید و بگذارید سرد بشه و مواظب دستتون هم باشید که یهو نسوزید
  
پختن کیک در شیشه و نگهداری آن در یخچال حرفی بیش نیست ودر عمل در یک چشم بهم زدن خورده میشه  پس بهتره شما برای دیدن نتیجه کار مواد لازم را نصف نکنید 





مواد لازم برای تهیه آمارتینی:
بادام پودر شده 200 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر 200 گرم
خامه زده شده شیرین 1 ق غذاخوری
اسانس بادام تلخ 3 قطره
در صورت دسترسی به لیکور آمارتو و یا همون لیکور بادام 1 ق غذاخوی اگر هم نداشتید هیچ مهم نیست
سفیده تخم مرغ را آنقدر بهم بزنید تا کاملا سفت و سفید بشه تمامی مواد بالا را در سفیده تخم مرغ با قاشقی بزرگ به آرامی زیر و رو کنید روی سینی فر کاغذ روغنی بذارید از خمیر گلوله ای کمی کوچکتر ازگردو بردارید و با کمی فاصله بچینید و به مدت 20 دقیقه در جائی سرد مثل یخچال قرار دهید و بعد در فر از قبل داغ شده با 110 درجه سانیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید بذارید کاملا سرد بشه بعد از روی کاغذ بردارید و داخل ظرف شیشه ای سر دار بذارید  اینطوری همیشه برای قهوه بعداز ظهر به این بیسکوئیت خوشمزه دسترسی دارید


 
 
 
 
 

۱۲ نظر:

  1. هوممممممممممم..عجب چیزی شده..من قبلا این روش رو دیده بودم ولی راستش تا حالا امتحان نکردم....خیلی شیک شده ها

    پاسخحذف
  2. میتونه تنوعی در کیک پزی باشه خوشت میاد امتحان کن

    پاسخحذف
  3. وای دلم رفت ، دلم کیک پنیر خواست
    راست میگی تنوع خوبیه ، مخصوصا واسه مهمانی

    پاسخحذف
  4. به به ،این گوگولی مگولی رو باید با یک قهوه دبش زد توی رگ

    پاسخحذف
  5. به به ،چشمام روشن،کاملا درسته

    پاسخحذف
  6. دستتون درد نکنه مهناز جون .گذاشتن داخل شیشه هم خیلی ابتکار خوبیه ،البته من از این شیشه ها ندارم.این کیک پنیر هم خیلی خوب به نظر میاد و واقعا فکر نمی کنم کیک پنیر به این مراحل نگهداری برسه .البته من هیچ وقت دنبال بیسکوییت آمارتی نرفتم و نمی دونم که پیدا می شه اینجا یا نه،خیلی ممنون که دستور بیسکوییت رو هم گذاشتید.

    پاسخحذف
  7. ارغوان جون هیچ مهم نیست که از این شیشه نداری از شیشه های دیگه هم میشه استفاده کرد فقط نباید خیلی بزرگ باشه و سر و ته شیشه هم اندازه باشه.

    پاسخحذف
  8. سلام سایتتون جالبه . ممنونم .

    پاسخحذف
  9. مهناز جون شیوه ی بسیار جالبی رو آموزش دادین واقعا ممنونم فقط چند تا سوال.چون من در ایران زندگی میکنم و شیشه هایی که بخوام استفاده کنم از این شیشه مربایی های کارخونه ای هست آیا میتونم مستقیم بذارم تو فر نمیشکنه یا اینکه زیرش سینی فر بذارم.
    شما تو پخت کیک یزدی توضیح دادین که برای استفاده مجدد از کیک اون رو نیم ساعت توی آبجوش بذاریم برای این کیک پنیر هم همینکار رو بکنیم؟آیا کیک یزدی بافتش تغییر نمیکنه یا خمیر بشه.ببخشید خیلی سوال پرسیدم.

    پاسخحذف
  10. میتونی از همون شیشه ها استفاده کنی حتی میتونی از شیشه های بزرگتر هم استفاده کنی اینطوری همیشه کیک آماده برای چند نفری داری فقط دقت کن سر شیشه خوب بزرگ باشه که کیک راحت از داخلش در بیاد اگر در شیشه را تا زمانی که داغ هستش ببندی برای دو تا 3 ماه یا بیشتر ماندگاری داره ولی اگر بخوای برای مدت خیلی بیشتر یا تا یکسال ماندگارش کنی باید در شیشه را که فرق نمیکنه سرد یا گرم باشه ببندی ودر یک قابلمه بزرگ بذاری تا نصف شیشه ها داخل آب باشه با 100 در جه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بجوشانی میتونی در روی گاز و یا فر انجام بدی برای کیک داخل شیشه هیچ اتفاق بدی نمی افته ولی در عوض کیکت برای مدت طولانی کنسرو میشه و وقتی برای سرو کردن در شیشه را باز میکنی از عطرش مست میشی پست کنسرو را بخون.

    پاسخحذف