صفحات

۱۳۹۲ اردیبهشت ۳۱, سه‌شنبه

بستنی شکلا تی بدون نیاز به دستگاه بستنی ساز


بنظر من بهترین و خوشمزه ترین بستنی را میشه خرید و خورد ولی با همه این حرفها پیش میاد که سالی چند بار خودت دست به این عملیات بزنی مثلا بستنی زعفرونی یکی از اونهاست که همیشه و در همه جا در دسترس نیست من در مورد بستنی مثل شیرینیها وسواس خودم را دارم بستنیها ئی که خیلی دوست دارم بستنی پسته ای که البته پر از پسته باشه وبستنی شکلاتی واقعی و وانیلی و گاهگاهی نوع زعفرونیه و وسواسم هم به خاطر اینه که حاضر به خوردن هر بستنی نمیشم  باید و حتما خیلی اعلا باشه که خوشبختانه یکی دو تا نوع معتبرش در سوپر مارکتها وجود داره ولی در مورد شکلاتی کمی مشکل وجود داره بنظر من بستنی در نوع شکلاتی باید فقط طعم شکلات اونم خیلی غلیظ و قوی و بدون مخلفات باشه و با تمام وجود تا مغز استخوان احساس بشه که در نوع معتبرش هم معمولا یک چیز مثل کوکی یا مغزآجیل قاطیش کردند که هیچ لزومی نداره و اما این یکی بستنی شکلاتی که من بارها و بارها با تیتر بهترین بستنی شکلاتی و یا سیاهترین بستنی شکلاتی دیدم که تمام این نویسنده ها هم اسم این نویسنده و کتاب  jenis splendid ice creams at home را قید کرده بودند  البته تغییراتی هم دربعضی از نوشته ها دیده میشد .مواد لازم این بستنی در خونه آماده بود فقط مونده بود راضی کردن خودم و اونم به خاطر این بود که در آخراز دو راه خارج نبود یا اینکه بعد از درست شدن و نتیجه خوب  قابل خوردن میشد و یا اینکه سر از سطل آشغال در میاورد معلومه که باید در مورد این جور چیزها فکر زیادی کرد حالا در زمستون میشه وزن اضافه را زیر کت و پولیور قایم کرد در تابستون راه فراری نداره پس اگر مثل من خوب خوردن را دوست دارید حتما درکم میکنید و اما این بستنی شکلاتی که لقب سیاهترین بهش داده شده میتونه درست باشه ولی  در مورد خوشمزه ترین بستنی میتونم بگم برای کسانی صحت داره که از نتیجه کار خیلی راضی بودند واما برای خونواده سه نفری ما پسرم که عاشق بستنی لیموست حتی حاضر به امتحان کردنش هم نشد و برای ما دو نفرهم این بستنی قابل خوردن بود و در چند شب متوالی به شکلهای مختلف خوردیم مثلا یکشب چند قاشق لیکور ویسکی رویش ریختیم و طعم مرموزو خوبی پیدا کرد ولی برای ما خوشمزه ترین بستنی شکلاتی نبود ولی از درست کردنش پشیمون نشدم  و این خودش برای شما میتونه امیدوار کننده باشه بستنی باید شیرن باشه ولی در این بستنی به خاطر استفاده از شیر عسلی شیرینیش خیلی احساس میشه ولی در کل درست کردنش به شما توصیه میشه شاید برای شما هم خوشمزه ترین بستنی شکلاتی باشه و این نکته را هم بگم که بستنی که در دستگاه بستنی ساز درست میشه بافت خاص و طعم خاص خودش را داره ولی وقتی نگاهی به مواد لازم این بستنی میندازیم و در آخر بافت و شکلش را میبینیم اونم بدون دستگاه بستنی با روشی کاملا ساده آدم را وادار به درست کردنش میکنه .
 
در این دستور از شیر عسلی استفاده شده من نوع معمولی را نداشتم و از نوع کاراملیش استفاده کردم شما مطابق دستور از شیر عسلی استفاده کنید

مواد لازم
شیرعسلی 400 گرم
 شیر پر چرب 180 گرم
خامه با 30 درصد چربی 175 گرم
شکلات سیاه با 70 درصد تلخی ریز خرد شده و یا رنده شده 170 گرم
پودر کاکائو تلخ 25 گرم
نصف ق چایخوری ( granul espresso ) ودر صورت دسترسی نداشتن از نصف ق  غذاخوری نسکافه فوری استفاده کنید حتی میتونید مقدار را کمتر کنید
وانیل خوب 1 ق چایخوری
نمک نوک ق چایخوری
نشاسته ذرت 12 گرم یک ق غذاخوری
آب سرد 2 ق غذاخوری

در یک قابلمه شیر عسلی و شیر و خامه را ریخته و با همزن دستی بهم بزنید و روی شعله گاز تا زمانی که به نقطه جوش برسه بپزید حالا از روی آتش بردارید شکلات خرد شده و کاکائو ،قهوه ،نمک ،وانیل را اضافه کنید با همزن دستی بهم بزنید به همزن برقی احتیاجی نیست در یک کاسه کوچک نشاسته و آب سرد را قاطی کنید تا نشاسته در آب حل بشه بعد به مخلوط شکلات اضافه کنید و دوباره روی شعله گاز بذارید و به همزدن ادامه بدید تا اینکه غلظت یک پودینک و یا فرنی را پیدا کند که معمولا 8 تا 10 دقیقه طول میکشه تا به غلظت برسه از روی آتش بر میدارید در ظرفی مناسب میریزید بدون پوشش و گذاشتن سرظرف  میذارید در دمای اتاق سرد بشه بعد در ظرف را بذارید و تا روز بعد در فریزر قرار بدید روز بعد از فریزر در میارید چند دقیقه به حال خودش میذارید و شروع میکنید با قاشق به زیرو رو کردن بستنی در واقع بهم میزنید و مطمئنا اینکار برای بافت و شکل این بستنی هست بعد دوباره در فریزر میذارید و 8 ساعت بعد سرو میکنید ودیگه نپرسید اینکار و مدت زمان برای چیه من همونطور که عمل شده براتون نوشتم و سعی کنید که بستنی خونگی را در مدت یک هفته تا ده روز تموم کنید.
 
 

وقتی در دمای اتاق سرد شد یک پوسته رویش را میگیره و به همین شکل در فریزر قرار میدید
روز بعد بستنی را بهم میزنید
بعد از بهم زدن به این شکل در میاد دوباره در فریزر میذارید


میدونستید که درست کردن بستنی در روانشناسی یک شادی کاذب میاره و با خوردن مخصوصا  نوع شکلاتی همینطور ادامه پیدا میکنه حالا اگر با اینهمه انتظار هم همراه باشه، پس دست به کار بشید. 







۷ نظر:

  1. وای ی ی دلم خواست مهناز جون
    چه خوب شده ، خدا خیرت بده که ما رو از این ثلعب بی نیاز کردی :))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. برای منم کاملا استفاده از آرد ذرت تازگی داشت.

      حذف
  2. قیافش که خیلی هوس انگیزه مهناز جون ،به نظر خوشمزه میاد.دستتون درد نکنه
    من هیچ وقت تا به حال بستنی درست نکردم و نه بستنی ساز دارم و نه ثعلب .شاید این اولین بار باید بالاخره انجام بشه.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ارغوان جون اگر روزی این بستنی را درست کردی خبرش را به اینطرف هم بده .

      حذف
    2. چشم ،هروقت درست کردم خبرش رو بهتون می دم.

      حذف
  3. واای به به چقدر عالی شده

    پاسخحذف