این باگت ساده برای عشاقان باد نجون ساخته شده من بادنجون را دوست دارم ولی
فکر نمیکنم عاشقش باشم بیشتر دوست دارم کسی بپزه و من بخورم در مقایسه باکدو خیلی پر رو تشریف داره هرچی روغنه به جونش میکشه و عین خیالش هم نیست هر چی شگرد هم بکار میبری روغن کم ببره باز خودت را گول زدی ولی با همه این احوال هرازگاهی دوست دارم بخرمش و همون موقع خرید که دست به بادنجون میزنم که سفت و خوب باشه به فکر کلی غذا های مختلف میافتم و جالب اینکه خیلی هم زیاد میخرم بعد هم خیلی زود پشیمون میشم که چرا خریدم بعدهم عذاب وجدان میگیرم که در یخچال باد نجون دارم چند روزی که گذشت باز نه از ته قلب بلکه مجبوری یه کاریش میکنم البته خیلی اوقات دیر میشه و باید دور ریخته بشه یادم میاد مامانم هم همینطور بود و وقتی از یخچال در میاورد که دیگه دیر شده بود و وقتی سوال میکردم پس چرا خریدی میگفت خیلی کوچیک و خوشگل بود حیف ،بد تر از همه اینکه اینکار دوباره ودوباره تکرار میشه یعنی پیدا میشه کسی که مثل ما باشه .در اروپا با اینکه بادنجون فراون هست ولی علاقه زیادی به خرید ش ندارند و دلیلش هم اینه که نمیدونند چطوری از پسش بر بیان و موقع درست کردنش به مشکل بر میخورند و اونم درست موقع سرخ کرد نش اونا که مثل ما نمیدونند بادنجون چه روئی داره ولی با اینحال دوستش دارندحالا فکر کنید یکی که مخش کار میکنه پی به این موضوع میبره و این گوشت بی نفس را در یکی از خیا بونهای لندن در یک ساندویچی سر راهی به شکل باگت به خورد انگلیسیها میده اونم چه خورد نی بعد از موندن در یک صف طولانی.
مواد لازم
نان باگت
باد مجون سرخ شده
فلفل دلمه ای خرد شده
گوجه فرنگی خرد شده تخم گوجه را در بیارید
پنیری که در حرارت اب بشه
نمک و فلفل
جعفری کمی برای تزئین و طعم
باگت را از وسط نصف کرده باد نجون را رویش بذارید کمی فلفل دلمه،کمی گوجه و در آخر پنیر را رویش قرار بدید و در فر داغ بذارید تا پنیر در حرارت اب بشه از فر در بیارید و کمی جعفری رویش بپاشید .
دستور گیاهی عالی هست من باید امتحانش کنم
پاسخحذففکر کنم این پست واسه من باشه ، آخه من عشق بادمجون هستم :)))
پاسخحذفGreat idea for vegetarian friends . Love it.😉😍
پاسخحذفمن اینو زودی درست می کنم..من عاااااشق بادمجونم...یامی ی یی
پاسخحذف
پاسخحذفنوش جون همگی دوستان.
وای دلم بادمجون سرخ کرده و نون کیه که بدش بیاد.
پاسخحذفمرسی مهناز خانم