باگت برگ سیراین نون با همون خمیر درست شده که اگر خواستید میتونید با آرد سبوس دار تیره ویا اگر آرد سبوس نداشتید کمی سبوس اضافه کنید ویا مخلوطی از همه این آردها هم میتونه باشه شما احتیاج به یک الگ یا یک کاسه ،یک دستمال آشپزخانه و مقداری آرد دارید با اندازه خمیر باگت دو تا نون به این شکل در میاد فر را 210 درجه سانتیگراد گرم میکنید و با 190 در جه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه میپزید
در دستمال نصف لیوان آرد میپا شیم خمیر را بعد از ور دادن گرد میکنیم وداخلش میذاریم روی خمیر آرد میپاشیم
خمیر را با دستمال در الگ یا کاسه قرار مید یم
دستمال را رویش میکشیم تا حجمش دو برابر بشه
حجم خمیر دو برابر شده مثل کیک روی کاغذ روغنی بر میگردانیم
چند تا برگ جعفری روش میذارین و روی جعفری هم آرد میپاشین جعفری هم روش نذاشتید مهم نیست بعد با چاقوئی تیز دور خمیر را مثل کمر بند میبریدو تمام نکته های مهم در پخت نون این جا هم تکرار میشه نکته های مهم در پست نان گفته شده
میتونید جعفریها را بردارید یک طرح جالبی روی نون میافته بذارید نون خوب سرد بشه
قبل از درست کردن این نون یک چنین چاقوئی تهیه کنید بریدن این نون با چاقوهای معمولی برش نون را خراب میکنه و بدرد نخور میشه
Chok Guzel
پاسخحذفLovely Picture Of Sky
پاسخحذفمرسی شهرام عزیزم
پاسخحذفباز هم ی هنر دیگه از مهناز جون
پاسخحذفاون وروجک هم خوب از لب آب استفاده میکنه ها ا ا ا :)))
salam khaste nabashin , mamnun az dastorhaye khobetoon , mitunam beporsam in maye khamir ke bayad 30 min ta 1 sate bemone booye torshidegi nemigire non? mamnunam
پاسخحذفنون بوی ترشیدگی نمیگیره باعث بالا رفتن کیفیت نون میشه موفق باشی.
حذفسلام ممنون از دستور خوبتون:))) من چند تا چیزو متوجه نشدم اگه بگین ممنون میشم .... اونجایی که گفتین بعد استراحت اول خمیرو بر میگردونیم پفش نمیخوابه!؟نیازم نیست مث بقیه نونا اول پفشو بخوابونیم شکل بدیم بهش و بزاریمش برا استراحت دوم!؟همون مواقع میزاریم تو فر!؟ بعد ابش سرد باشه یا یخ!؟^^
پاسخحذفاینو یادم رفت بپرسم گفتین به جا مالت خمیرمایه اضافه کنیم ... به اب سرد اضافه کنیم یا به همون ارد موقع مخلط کردن بقیه مواد!?
پاسخحذف