صفحات

۱۳۹۱ اسفند ۲۰, یکشنبه

ترافل شکلا تی

 
از آنجائی که طرفداران ترافل کنجدی زیاد بودند دیدم حیفه که ایام عید بگذره و شما غافل از این یکی بمونید این شکلات خیلی راحت درست میشه و خوشمزست شما میتونید به دو نوع با الکل و یا بدون الکل درست کنید بافت نرم و خنکی داره همینکه در دهان گذاشتید خیلی سریع روی زبون آب میشه و یک طعم خوب و خنکی را از خودش به جا میذاره اینجا باید از همون شکلات خوبی که میخورید استفاده کنید هر چقدر که مرغوبتر باشه به همون اندازه ترافلتون اعلاء میشه اگر خواستید با الکل معطرش کنید میتونید از ویسکی، کنیاک یا رم استفاده کنید و به هیج وجه طعم تندی نمیگیره حتی کسانی که مشروب نمیخورند از این کوچولوها به سختی خواهند گذشت اگر هم بدون الکل درست کردید به همون اندازه خوشمزست .
 

مواد لازم :برای 20 عدد ترافل
شکلات سیاه 70 درصد کاکائو250 گرم 
خامه 30 درصد چربی 150 گرم
عسل 2 ق غذاخوری
کره 1 ق غذاخوری
نمک  درشت دریا نوک ق چایخوری اگر هم ریز بود فرقی نمیکنه
کاکائو تلخ مقداری برای غلطا ند ن ترافل
 در صورت استفاده از مشروب 1 ق غداخوری
 
شکلات را ریز خرد کنید کنار بذارید خامه و عسل را روی حرارت داغ کنید از روی حرارت بردارید شکلات وکره و نمک را اضافه کنید خوب بهم بزنید تا مواد کاملا حل و مخلوط بشه داخل ظرفی بریزید درب ظرف را گذاشته و به مدت 4 ساعت در یخچال بذارید بعد کاکائو را در کاسه ای بریزید با قاشق مرباخوری ازشکلات بدارید با کف دست شکلات آن را گرد کنید و در پودر کا کائو بذارید و کاسه را تکون بدید تا همه جاش کاکائویی بشه برای اینکه در گرد کردن شکلات مشکلی پیش نیاد کف دستتون را بعد از درست کردن هر ترافل با کلینکس تمیز کنید به همین ترتیب 20 عدد ترافل درست کنید دوباره دریخچال میذارید و تا زمان سرو در یخچال میمونه شما میتونید روی تعدادی از ترافلها را با شکر قهوه ای بپوشانید که خیلی خوشمزه میشه ولی سعی کنید شکرتون خشک باشه چون بعضی از شکرهای قهوه ای رطوبت دارند حتی میتونید کمی مغز هل را بکوبید به اندازه ای که خرد بشه ولی پودر نشه با شکر قهوه ای قاطی کنید روی ترافلها را بپوشانید  یا به جای هل  پوست لیمو یا پرتقال رنده شده را با شکر مخلوط کنید  یا از ادویه هایی مثل دارچین ، یا پودر فلفل قرمز یا به جای مشروب ازچند قطره اسانس مثل اسانس روغنی نعناع استفاده کنید که اگراز ادویه یا مشروب یا اسانس استفاده کردید باید داخل مخلوط شکلات ریخته بشه و در یخچال گذاشته بشه همشون خوشمزه میشند واینکه دهن کجی بدجوری به ترافلهایgodiva میکنند من ازدوق غذاخوری رم استفاده کردم با درست کردن نوع الکلی قلب مردها را شاد کردید و با نوع معمولی قلب بچه ها را ، این ترافلها را در ظرفی سر بسته در یخچال نگهداری کنید .
 
میتونید چند نوع متنوع درست کنید در کپسول کاغذی سفید یا رنگی در جعبه های فانتزی کوچک و خوشگلی بذارید و در روزهای خاصی مثل والنتاین به عزیزانتون هدیه کنید. 

 

۷ نظر:

  1. همه به کنار ، اون جای دندون رو این ترافل ها دل منو برد :))))

    پاسخحذف
  2. خوبه گیلدا جون حداقل یکی از این کار خوشش اومده چون مورد حمله اهل خونه قرار گرفتم که این چه کاریه که میکنی و به نمایش عمومی میذاری حداقل با چاقو ببر منم میگم وقتی چنین کاری نمیکنم چرا باید اینطور نشون بدم اینطوری خیلی طبیعیتره و حتما دیگران هم درک میکنند.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نه جدی جدی ، هیجانش رو بیشتر میکنه :))))))

      حذف
  3. بنظر خیلی خووب میاد....من سعی میکنم که درستش کنم...عکس را براتون میفرستم...باز هم ممنون

    پاسخحذف
  4. سلام امیدوارم خوب باشید من هم ترکیه زندگی میکنم و عاشق اشپزیم این هم البوم کارهام
    https://skydrive.live.com/?lc=1033#cid=15E3D788C9C7106E&id=15E3D788C9C7106E%21107

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسی عزیزم خوشحالم که همسایه هستیم متاسفانه موفق به دیدن عکسها نشدم.

      حذف