من یادمه در زمانهای خیلی دور وقتی که کوچیک بودم درست کردن دسرالبته بازچون خودم اینطور میخواستم با من بود مامانم که علاقه ای به درست کردن اینجور چیزها نداشت ومیگفت بهترین دسر همون میوه ویا شیرینیه و اونم تا زمانی که بهترین و خوشمزه ترینش را میشه خرید چه لزومی داره آدم خودش را به زحمت بندازه و بقیه افراد خونواده در این مورد هم عقیده بودند و هنوز هم با گذشت اینهمه سال همینطور فکر میکنند و از کارهای من تعجب میکنند که چرا برای بدست آوردن بعضی چیزها اینقدر به خودم زحمت میدم از همه اینها که بگذریم یادمه که همیشه دو تا دسر درست میکردم ژله و کرم کارامل اونم از نوع پاکتی و چقدر اینکار را دوست داشتم و جالب اینکه از طعم ژله و کرم کارامل پاکتی خوشم نمیومد ولب بهش نمیزدم در واقع اعتماد به پودری که در پاکت بود نداشتم و فقط دوست داشتم که درستش کنم ونگاش کنم بعد ها که بزرگتر شدم کرم کارامل واقعی را با مواد تازه درست میکردم راستی چقدر دنیای دسر در آنزمان کوچیک بود جز ژله و کرم کارامل پاکتی اونم با اونهمه اسانس و مواد نگهدارنده که توش بود. هنوز هم اگر دقت کنید خر همونه فقط پالونش عوض شده کرم کارامل، که در حال حاضر فکر میکنم بیشترخانمها خودشون با مواد تازه درست میکنند و ژله هم که هنوز جای خودش را اون بالا بالاها داره و چه کارها ئی که باهاش نمیکنند باید در موزه گذاشت و فقط نگاش کرد ولی با همه اینها من فکر میکنم برای بیشتر ایرانیها غذا مهمتر از دسره و دسر جدی گرفته نمیشه حالا هر کسی هم غیر از این بگه من قبول ندارم چون برای من به شخصه بارها و بارها پیش اومده که درخیلی از مهمونیها که البته بیشترمنظورمهمونیهای دوستانست نا امیدانه مجبور به ترک میز غذا بدون خوردن دسرشدم اینجور موقع ها چه قلبی از آدم شکسته میشه خدا کسی را نا امید نکنه شما را نمیدونم ولی برای من مهمترین و پر هیجان ترین قسمت در یک منوی غذا دسره واینکه خوردن میوه و شیرینی بعد از غذا اونهم در اتاق پذیرائی که یکی از عادات ایرانیهاست دسر به حساب نمیاد دسر باید در همان مکان مقدسی خورده بشه که غذا خورده شده حالا هرچقدر هم که ساده باشه مثل این دسر خوشمزه .
مواد لازم:
ماست یونانی با 10 در صد چربی به مقدار لازم( برای کسانی که به ماست یونانی دسترسی ندارند از ماست معمولی استفاده کنند مقدار کمی خامه بهش اضافه کنند و یا حتی از ماست خامه ای استفاده کنند فقط توجه کنید که در ماست یونانی مزه ماست تازه وبافتی لطیف و طعم شورو ترشی ند اره)
مغز گردو یا مغز پسته به مقدار لازم
عسل به مقدار لازم
ماست را در لیوان ریخته وعسل را روی ماست و با مقداری پسته تزئین کنید به همین راحتی فقط باید توجه داشته باشید که اگر این دسر را خواستید برای مهمونی از قبل آماده کنید ماست را در لیوان ریخته در یخچال بذارید و عسل را موقع سرو روی ماست بریزید چون اگر از قبل انجام بدیدعسل بعد از مدتی به ته لیوان میره وشکلش خراب میشه در عکس من هم داره این اتفاق میافته چون از ریختن عسل و تا عکس گرفتن کمی طول کشیده و عسل داره ته نشین میشه میتونید برای ریختن عسل ازقوطی سوراخ دارمثل قوطی مایونزو یا قوطی عسل خرسی استفاده کنید چون عسل به شکل تمیز تری ریخته میشه و باعث کثیف شدن دیواره لیوان نمیشه .
خوشمزه ترین نوع برای من اینه چون پسته خیلی دوست دارم واگر لیوان شکلی باریک و کمی بلند داشته باشه دسرخیلی زیبا میشه
در اینجا آب ماست گرفته شده، میتونید برای روی ماست از گردو و یا بادام کارامل شده استفاده کنید ماست نباید شور و ترش باشه
دستتون درد نکنه مهناز جون ،خیلی دسر ساده و خوشمزه ای .من هم کاملا با شما هم عقیده هستم که تو ایران به اندازه ی کافی به دسر اهمیت داده نمی شه.مشکل اینجاست که غذای اصلی بسیار مفصل هستش و حجیم و شکم پر کن به همین دلیل دیگه جای زیادی برای دسر نمی مونه و با شکم به اون پری دیگه نمی شه به اون اندازه که واقعا دسر خوشمزس ازش لذت برد واز سر باز کنی فقط برای خالی نبودن عریضه یه چیزی میزارم و افراد هم با شکم پر در حال انفجار اون قدر بی حس شدند که دیگه مزه خیلی براشون فرقی نداره و فقط فکر می کنن که چطوری می شه افقی شد.
پاسخحذفدسر زیاد با نوع غذا و فرهنگ ما سازگاری نداره،آخه بعد از اون همه غذا مثلا می شه چیز کیک خورد و ازش لذت برد و مزه مزش کرد.من هم دسر رو خیلی دوست دارم و هیچ وقت خودم رو با غذا پر نمی کنم که نتونم از دسر لذت ببرم.
کارخیلی خوبی میکنی منم باهات کاملا موافقم.
حذفمهناز جان خیلی ممنون از اینکه این دسر ساده ولی خوشمز ه رو گذاشتید. من از تمام کارهای شما لذت میبرم
پاسخحذفخیلی ممنون سوزان جون .
حذفبه قول بعضی ها تو ایران فقط به شکم پر شدن اهمیت داده میشه ، مثلا اگه برنج شل و ول میخوردند ، میگفتند ، ایرادی نداره ، در عوض شکممون سیر شد :))) من هم به دسر خیلی علاقه مند هستم و اونو یکی از موارد لازم میدونم
پاسخحذفبه هر حال خیلی سده و جالب بود ، مرسی مهناز جون
دیگران را بی خیال شو مهم اینه که ما به دسر اهمیت میدیم حتما امتحان کن خوشت میاد.
حذف