در این اسپاگتی خوشمزه ایتالیائی از قارچ خشک استفاده میشه که در ترکیه پیدا نکردم و گیر زیادی به این موضوع ندادم ولی اگر شما بهش دسترسی داشتید حتما استفاده کنید چون طعم بینظیری بهش میده .
در هر غذائی که از این نوع قارچها استفاده میکنید قسمت پایه قارچ را بگیرید و از زیرقارچ پوست قارچ را بگیرید قارچها کاملا تمیز میشن هیچ وقت این نوع قارچ را نشورید چون طعم قارچ عوض میشه
مواد لازم برای ٤ نفر
روغن مایع 2 ق غداخوری
ران مرغ 4 عدد (استخوان و پوست را از گوشت جدا کنید و به تکه های نه خیلی کوچک خرد کنید ) من همیشه از 2 عدد سینه مرغ استفاده میکنم که خیلی هم خوشمزه میشه بنظر من با این مقدار خامه با خیال راحت میشه از سینه مرغ استفاده کرد
قارچ خشک stein pilz یا yellow boletus ٢٠ گرم
2 حبه سیر را به برشهای خیلی نازک حلقه کنید
مخلوطی از قارچهای مختلف 350 گرم یا مثل من در صورت دسترسی نداشتن از یک نوع قارچ
شراب سفید ٢٠٠ میلی لیتر در صورت دسترسی نداشتن از آب گوشت استفاده کنید
اسپاگتی ٥٠٠ گرم
خامه 30 درصد چرب 500 میلی لیتر تعجب نکنید هیچ اشتباهی رخ نداده
پارمزان تازه رنده شده ٢٠٠ گرم
روغن زیتون اعلا برای روی اسپاگتی
نمک دریا
فلفل سیاه
چند برگ ریحون برای داخل اسپاگتی
قارچ خشک را در کاسه ای بریزید در حدود ١٥٠ میلی آب داغ روی قارچ ریخته تا نرم بشه روغن را در قابلمه بریزید تا گرم شود به مرغ نمک و فلفل بزنید در روغن سرخش کنید قارچ خشک را از صافی رد کنید ولی آب قارچ را دور نریزید هر دو نوع قارچ را خرد کنید همراه با سیربه مرغ اضافه کنید همزمان آب قارچ بدست اومده را با شراب سفید یا ( آب گوشت ) را به مرغ اضافه کنید شعله گاز را کمتر کنید و بذارید تا زمانیکه مرغ پخته و کمی هم آب مرغ کشیده بشه بپزد در این فرصت اسپاگتی را در قابلمه بزرگ با آب جوشیده و نمک به طریق همیشگی بپزید و مواظب باشید که بیش از اندازه نپزه معمولا زمان پخت روی پاکت نوشته شده در این فرصت خامه را به مرغ اضافه کنید و بهم بزنید و بذارید کوتاه یک جوش بزنه شعله گاز را خاموش کنید به مقدار اندازه نمک و فلفل اضافه کنید مقدارکمی بیشتر پنیر را داخل مرغ رنده کنید و بقیه را برای روی اسپاگتی بذارید حالا اسپاگتی را آبکش کنید و داخل مرغ بریزید ریحون خرد نشده را هم اضافه کنید وخوب مخلوط کنید تا به سس آغشته بشه در یک پیرکس مناسب بریزید و بقیه پنیر را رویش رنده کنید و در فر از قبل داغ شده با دمای ٢٠٠ درجه سانتیگراد تا زمانیکه روی اسپا گتی خوب برشته وطلائی خوشرنگ بشه و سس داخلش به بولب بولب بیافته که شاید ٢٠ تا ٣٠ دقیقه طول بکشه حالا در بشقاب سرو بکشید و رویش را کمی روغن زیتون اعلا بریزد و با پنیر پارمزان رنده شده سرو کنید این دستور خوشمزه را از روی کتاب genial italienisch نوشته jamie Oliver برداشتم.
میتونید به تعداد نفرات در ظرفهای کوچکتری بپزید
شما بذارید بیشتر رویش برشته بشه خیلی لذیذ میشه من عجله داشتم. به امکان زیاد مقدار خامه روی وجدانتون سنگینی خواهد کرد ولی عقیده من در مورد این جور غذاهای خوشمزه اینه که به هیچ وجه خودتون را نگران این موضوع نکنید، بپزید و بخورید عوضش چند روز غذاهای سبکتری میل کنید هم خودتون را از خوردن محروم نکردید و هم روی وزنه سنگینی نکردید با همین تز من سالهای سال است که وزن ثابتی دارم.
این غذا با قارچ خشک خیس خورده عالی می شه
پاسخحذفعالی میشه با عطر و بوی بیشتر.
پاسخحذفدستتون درد نکنه مهناز جون ،خیلی خوشمزه به نظر میاد .من اینجا قارچ خشک ندیدم ولی انواع مختلف قارچ هست .حتما امتحان می کنم .خیلی نکته ی جالبی در مورد پوست گرفتن قارچ گفتید ،خیلی ممنون .در ضمن به نظر من آدم باید هر چی رو دوست داره هر وقت می خواد بخوره ،اگه این کار رو بکنه فقط به اندازه ای که بس بشه می خوره و زیاده روی نمی کنه و این خیلی بهتر از محرومیت جواب می ده.
پاسخحذفمنم با نظرت موافقم ارغوان جون.
حذفمرسی مهناز جون عالی بود خیلی قشنگ توضیح دادی که چیکار کنیم ..خوشحالم که دارم یه چیزایی از هنرتو یاد میگیرم
پاسخحذفماریا جون مرسی عزیزم،هنوز مزه آخرین غذائی که درست کرده بودی و با هم خوردیم زیر دندونمه خیلی خوشمزه بود
حذف