۱۳۹۱ آذر ۲۵, شنبه

بورانی ماست وکدو


Joghurt Zucchini Borani 




بورانی از پیش غذاهای اصییل ایرانیست.که در زمان ساسانیان به خاطر علاقه زیاد ملکه پوراندخت به ماست به اشکال مختلف تهیه میشده و اسم آن بر اساس اسم پوران به بوران گذاشته شده بورانیهای مشهور در ایران بادمجان کدواسفناج وکرفس است که در کشورهای افغانستان ترکیه ودیگر کشورها شناخته شده است.
بورانی امروز ما از کشور ترکیه است.که این غذا را میتونید با مرغ گوشت و حتی بدون گوشت درست کنید
.


مواد لازم:

گوشت خرد شده 300 گرم
کدو 3 عدد
ماست 500 گرم
رب گوجه 1 ق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
پودر زعفران
نمک فلفل زرد چوبه

 
 
 
 
پیاز خردشده را سرخ کنید.گوشت را به پیازاضافه کرده تفت بدید. مقدار کافی آب اضافه کنید تا بپزد.رب گوجه نمک وفلفل را اضافه کرده وتا تبخیراب قیمه رابپزید
کدوها را با پوست یا بدون پوست به شکل دلخواه بریده سرخ کنید.من ازتاوه گریل استفاده کردم .برای تهیه سس ماست را با سیر رنده شده زعفران وکمی نمک قاطی کرده در پیرکس مستطیلی شیشه ای ریخته وبا قاشق رویش را صاف کنید در یخچال بذارید.


 
نیم ساعت قبل از سرو از یخچال در بیارید قیمه را در دو طرف ماست وکدو را در وسط آن بذارید. برای تزئین میتونید روغن رنگی درست کنید برای رنگ قرمزپودرپاپریکا شیرین به کمی روغن اضافه کنیدوبرای رنگ سبزجعفری خرد شده وروی غذا بریزد.









 







 

۸ نظر:

  1. مهناز جون تبریک میگم :)
    افتخار دارم اولین نفر باشم ، که وبلاگت رو لیک میکنه
    و همینجور بنده یکی از مشتریهای پر و پا قرصت هستم :))))
    مرسی بابت دستور این غذای خوشمزه

    پاسخحذف

  2. مفتخرشدم گیلدای عزیز
    امیدوارم برای هم مفید باشیم.

    پاسخحذف
  3. سلام

    واقعا ممنونم ،این بهترین خوراکیه که می‌شه با کدو درست کرد، میدونید من از وبلاگ شما خیلی‌ خوشم اومد ،بخاطر اون توضیحات جالبی‌ که میگذارید قبل از نوشتن طرز تهیه و می‌خوام که بدونید این اولین باری که از غذاهایی که تو وب میبینم خوشم بیاد و درست کنم.

    شاد اسلامت باشید

    پاسخحذف
  4. در مورد کدو با نظر شما کاملا موافقم و اینکه براتون مفیده خوشحالم

    پاسخحذف
  5. میتونم از ماست چکیده هم استفاده کنم،خیلی ممنون.

    پاسخحذف