غذای امروز ما یک نودل ساده و خوشمزست که با اضافه شدن پنیر بلوچیز طعم خاصی میگیره اگر از پنیرهائی که طعم و بوی تند و تیزی دارند خوشتون نمیاد فقط به دیدن عکسها اکتفا کنید و در غیر اینصورت میتونه یک تنوع خوبی براتون باشه من برای سس نودل از کرم فرش استفاده کردم که شما میتونید از ماسکاپونه استفاده کنید در دستور اصلی از ماسکاپونه استفاده شده بود .
مواد لازم
نودل برنجی 500 گرم
اسفناج تازه وخرد شده 140 گرم
کرم فرش یا ماسکاپونه 100 گرم(در دستور اصلی از ماسکاپونه استفاده شده)
پیاز 4 عدد
بلو چیز 180 گرم( Gorgonzola )
کره 30 گرم
روغن زیتون 3 ق غذاخوری
پیاز را به شکل حلقه حلقه میبرید حلقه ها را از هم باز میکنید و درتاوه کره و روغن زیتون را ریخته و روی حرارت میذارید تا داغ بشه پیاز را به روغن اضافه کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه روی شعله ملایم سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای طلائی خوشرنگ در بیاد بعد پیاز را از روغن دربیارید و روی دستمال کاغذی آشپزخونه بذارید تا کمی روغنش گرفته بشه در کاسه ای کرم فرش یا ماسکاپونه را با پنیر و پیاز مخلوط کنید شما میتونید اسفناج را خام به مخلوط پنیر و پیاز اضافه کنید ولی اگر دوست داشتید که اسفناج کمی از خامی دربیاد در روغن پیاز کمی تفت بدید و بعد به پنیر اضافه کنید سپس نمک و فلفل را اضافه و اندازه کنید .
در قابلمه ای مناسب آب و نمک را جوش بیارید و نودل را به آب جوشیده اضافه کنید و بپزید و بعد آبکش کنید تا آبش کاملا کشیده بشه و بعد با سس پنیر و اسفناج مخلوط کنید حتما مقداری پیاز سرخ شده برای روی غذا کنار بذارید.
اسم بلو چیز که بیاد من تا آخر هستم
پاسخحذفاین پنیر هم مثل خاویار میمونه یا خیلی دوسش داری یا ازش متنفری حد وسط نداره.
حذفواییییییی اسم پنیر و نودل که میاد از خود بی خود میشم دستورتون مثل همیشه عالییییییییییییی فقط مهناز عزیز یک سوال پیاز رو نیم ساعت باید تفت بدیم یا اینکه میشه برای ادمای عجولی مثل من سریعتر هم انجام داد ممنونم
پاسخحذفاعضم جون این مدت زمان حرارت ملایم باعث میشه که پیاز خوشمزه و و خوشرنگ سرخ بشه که معمولا بین 20 تا 30 دقیقه سرخ میشه اگر بتونی سریعتر به همین شکل دربیاری هم خوبه ولی وقتی با ملایمت سرخ میشه طعم کاراملی خوبی میگیره.
حذفmersi az pasokhetun
پاسخحذف