۱۳۹۱ دی ۲۹, جمعه

گولاش

 
 
 
 

 
گولاش داریم اونم از نوع المانیش که خیلی خوشمزست اصالت این غذا لهستانیست که المانیها کمی تغییرش دادند و شده این گولاش که اینجا میبینید من که همیشه از خوردن این غذا لذت میبردم فکر میکردم گولاش لهستانی که افتخار و اصالت  این کشوره دیگه باید چی باشه حالا فکر کنید من در لهستان هستم و معلومه اولین غذائی که میخورم گولاشه اونم خود خودش و البته شد اولین واخرین بارهرچیزی میشد توش پیدا کرد از تکه های چربی تا سوسیس و گوشت  تکه شده البته میشد یکجوری خورد تجربه خوبی بود که بدل بعضی چیزها بهتر از اصلشه مهم خوشمزه بودنشه حالا چه فرقی میکنه المانی یا لهستانی این غذا با سیب زمینی پخته و کلم قرمز خورده میشه دستورپخت کلم قرمز را در پست بعدی میذارم .
 



مواد لازم
گوشت مغز ران گوساله  یا هر گوشتی که بدرد اینکار بخوره 500 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 5 حبه
رب گوجه نصف ق غذاخوری
برگ بو 1 عدد اختیاری
اب گوشت 1 لیوان یا عصاره گوشت 1 ق غذاخوری
پودر پابریکا یا همان  پودرفلفل قرمز شیرین 1 ق غذا خوری سر خالی
ارد 1 ق غذاخوری+کره 1 ق غذاخوری=که با هم مخلوط میشه
خامه 1 ق غذاخوری اختیاری در هر دو صورت خوشمزه میشه
نمک و فلفل
 
پیاز و سیر خرد شده را تفت میدید تا سبک بشه ورنگ عوض کنه گوشت را اضافه و سرخ میکنیم  در این موقع برای لعاب سس یک قاشق ارد اضافه میشه ولی من اینکار را نمیکنم و در اخر توضیح میدم اب و اب گوشت را تا اندازه ای که روی گوشت را بگیره اضافه میکنیم برگ بو و فلفل سیاه را اضافه کرده میذاریم بپزه به گوشت نیم پخته رب گوجه فلفل قرمز خرد شده و پودر پاپریکا را اضافه میکنیم تا پخت کامل میپزیم در اواخر پخت برای لعاب سس از مقداری ارد و کره استفاده میکنیم این روش را یکی از اشپزهای معروف المانی در یک شوی اشپزی نشون داد که به نظر من خیلی بدرد بخوره و در خیلی جاها میشه ازش استفاده کرد حتی میشه به مقدار بیشتر درست کرد و در یخچال گذاشت و در موقع لزوم استفاده کرد یک قاشق ارد و یک قاشق کره را مخلوط میکنیم به شکل زیر در میاریم در اواخر طبخ  تکه تکه کرده به گولاش اضافه میکنیم نمک و فلفل را اندازه میکنیم و اگر دوست داشتید یک قاشق خامه اضافه کنید وتا پخت کامل میپزیم .
 
 




ارد و کره را مخلوط میکنیم 


به این شکل در میاریم تکه  تکه در غذا میریزیم تا غلظت مورد نظر بدست بیاد شاید به مقدار کمتری احتیاج داشته باشید

مخلوط کره وارد را داخل گولاش میریزیم
 










 

۴ نظر:

  1. مهناز جون به آدم بدجوری چشمک میزنه :))

    اون قسمت کره و آرد خیلی جالب بود برام

    پاسخحذف
  2. This is my favorite. You are the best Sis. Love you loads and thanks for posting.

    پاسخحذف
  3. مهناز جون عزیزم غذاها ت خیلی خوشمزه بود دهنمون آب افتاد.این سایت را به دوستهام هم دادم حتما" با هات تماس می گیرند.قربونت برم بوووووس.

    پاسخحذف
  4. شهلا جون مرسی عزیزم میبوسمت.

    پاسخحذف