صفحات

۱۳۹۱ دی ۱۷, یکشنبه

شیر برنج

 

 
ما ایرانیها شیر برنج را به عنوان یک چیز پیش و پا افتاده می شناسیم که فقط موقع مریضی وسرما خوردگی به یادش میافتیم و وقتی که به عنوان غذای اصلی باشه (البته اگر به حساب غذا بیاد) لب و ولوچه اهل خانواده اویزون میشه راستی دلیل چی میتونه باشه شاید یکی از دلائل خوشمزه درست نکردن این غذاست که شیر از یکطرف وبرنج از طرف دیگش سر در میاره
و دلیل دیگه وقت وزمان کافی به این غذا را نمیدیم که تا خوب پخته و جا بیافته و دلیل مهمتر دیگه تنوع ندادن میتونه باشه.
    
میدونم شیر برنج را همتون بلد ید ولی بد نیست که روش پخت وایده های منو در مورد این غذا بدونید .در خونه ما هر کی یک مدلی دوست داره با شکر ودارچین یا با سس میوه یا مدل مورد علاقه من با  روغن حیوانی که خیلی خوشمزست.
من در پخت فقط از شیر استفاده میکنم بنظر من اگر در شیر برنج از اب استفا ده بشه در مزه ان تا ثیر خوبی نداره حتی اگر مقدار ان کم باشد .
 
مواد لازم:                                                                                   
برنج  2 پیمانه
شیر 1ونیم لیتر
روغن حیوانی یا کره 1 ق غذاخوری
شکر 1 پیمانه یا بیشتر
چوب وانیل 1 عدد ویا اسانس وانیل 1ق چ
 نمک نوک ق چایخوری
 
برنج  را دو ساعت در شیر خیس میکنیم و در یخچال میگذاریم سپس با شیرو مغزوانیل وچوب وانیل می پزیم البته شیر را  کم کم اضافه می کنیم کمی که برنج باز شد نمک و شکر را اضافه میکنیم مقدار شکر بستگی به خو د تون داره من خیلی شیرین نمیکنم چون موقع سرو دارچین وشکر و یا سس شیرین استفاده میکنیم برای عطر و طعم از چوب وانیل استفاده میکنم که میشه از هر وانیل دیگری هم استفاده کرد برای گرم کردن طبع شیربرنج میشه ازچند تا هل درسته و یا چوب دارچین  استفاده کرد و در اخر پخت در اورد یا اینکه از هیچکدام استفاده نکرد شیربرنج در اخر پخت به شکل شله زرد نه خیلی سفت ونه خیلی شل باید باشه در مصرف شیر نباید صرفه جوئی بشه  در اخر پخت کره  را اضافه کرده بصورت گرم یا سرد سرو میکنیم از شیر برنج میشه یک سالاد میوه ای خوشمزه برای یک شام تابستانی سبک ویا یک دسر شیک برای مهمانیها درست کرد
 برای سالاد میوه  سعی کنید از میوه هایی استفاده کنید که زیاد اب نداشته باشد مثل موز سیب هلو انگور اناناس تمشک  ....ولی پرتقال وکیوی گزینه خوبی نیست مخصوصا برای مهمانی به عنوان دسر خیلی زود اب  میندازه                                                                                                                                               

سالاد میوه با شیربرنج
 
 
 
 برای درست کردن سس میوه هر میوه ای را که دوست دارید که البته با  blueberry  طعم  وعطر فوق العاده ای پیدا میکنه میوه را به شکل تازه یا یخ زده با مقداری شکر و با کمی  اب میوه مثل انگور یا سیب می پزیم  در اخربرای غلظت کمی نشا سته را با  کمی اب میوه  سرد قاطی کرده در سس ریخته میگذاریم غلیظ شود  سپس در ظرفی شیر برنج  را ریخته  مقداری از سس گرم را  رویش میریزیم و سرو میکنیم. 
 
شیربرنج با سس میوه
 

 

سوشی با شیر برنج 
 

 

باید شیربرنج سفت تر پخته شود که میتونید از شیرمعمولی وازشیرنارگیل قاطی استفاده کنید وبه هرشکلی که دوست داشتید درست کنید وبا سس شکلات یا سس میوه وکرم نارگیل سروکنید
 
 
 
شیربرنج با روغن حیوانی که شرمانه خوشمزست
 
 
      ازترکیه  firinda sutlac  شیربرنج در فر
 
 
بعد ازپخت شیربرنج رادرظرفی ریخته در فرگریل میکنیم فقط دقت کنید شیربرنج باید شل تر و ابدار تر باشه چون در فرشیرتبخیر میشه ودر غیر اینصورت خیلی سفت میشه معمولا سرد سرومیشه
 


۶ نظر:


  1. This is Awsom. Please post more . We need your guidline & advice to make some of food which we craving for them and you will never find them in here. Thank you soooo much for bringing all good memory from our childhood from Iran to wherever we live Mahnaz Jon . We really appreciate it sweetheart. Love
    Sheila

    پاسخحذف
  2. خوشحالم ازاینکه خوشت اومده حالا تو جزو کدوم دسته هستی شیربرنج دوست داری یا نه.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. I am not a big fan of shir berang but this is look soooo yammy Sis. I will try it and thank you sooooo much for posting. I am looking forward to net post. Good luck

      حذف
  3. من هم عاشقشم ، بر عکس بهزاد :(
    بیشتر هم دوست دارم با مربا بخورم ، ولی با روغن حیوانی هم فکر خوبه ، باید امتحان کرد

    پاسخحذف
  4. گیلدا جون حقیقت اینکه من در ایران بخورش نبودم شاید بخاطر اینکه کمی از اب استفاده میشه و خیلی در طعمش تاثیر میذاره با روغن حیوانی که دیگه عالیه مخصوصا اگر کمی بو بدیش قهوه ای بشه بهزاد هم نه نمیگه

    پاسخحذف
  5. سلام خیلی کاراتون رو دوست دارم ممنون ما در اردبیل پودر زنجبیل در اخرای پخت میریزیم و شکر نمیزنیم خوشمزه میشه

    پاسخحذف